O Fillerini

Jedinstven 14 – dnevni kozmetički filer tretman za kućnu upotrebu sa efektom popunjavanja bora i vraćanja volumena zahvaljujući efektima hijaluronske kiseline. Potpuno neinvazivan, bez upotrebe injekcija!

O Fillerini

Jedinstven 14 – dnevni kozmetički filer tretman za kućnu upotrebu sa efektom popunjavanja bora i vraćanja volumena zahvaljujući efektima hijaluronske kiseline. Potpuno neinvazivan, bez upotrebe injekcija!

INOVACIJA

Prvi dermo-kozmetički filer tretman za kućnu upotrebu
Jedinstvena kozmetička alternativa  injekcionim procedurama

2u1 tretman

Efekat filera – 12 HA različite molekulske mase  (za popunjavanje bora i pružanje volumena)
Efekat punoće – 3 tipa kolagena i 2 tipa elastina (veča gustina, čvrstina, bolja elastičnost dermisa)

Koncept

Fillerina je nastala iz potrebe da se u dubinske slojeve kože apsorbuju velike količine  molekula hijaluronske kiseline, ali bez upotrebe igle i samim tim neinvazivno.
Hijaluronska kiselina predstavlja jednu od najčešće korišćenih supstanci koja ulazi u sastav injekcija dermo-filera koju koriste doktori estetske medicine.
Kako bi se postigao ovaj efekat, LABO  je  sproveo  opsežna  istraživanja  koja  su  dovela  do  diverzifikacije molekularnih težina same hijaluronske kiseline, kako bi se omogućilo njeno  prodiranje u dubinske slojeve kože.

Za mladalački izgled kože ključni aktivni sastojci su hijaluronska kiselina, kolagen i elastin.

Tokom života hijaluronska kiselina se razgrađuje i iznova sintetiše, ali sa starenjem, moć obnavljanja se smanjuje, a koža gubi elastičnost, vlažnost i mladalački izgled. Hijaluronska kiselina ostvaruje efekte usled sposobnosti vezivanja i zadržavanje vode, koja popunjava praznine između tkiva, daje koži elastičnost i punoću i smanjuje vidljivost postojećih bora i stvaranje budućih bora. Ovaj efekat je čini ključnim sastojkom za negu kože, kao i osnovnim sastojkom dermalnih filera za popunjavanje finih linija i bora i vraćanje volumena jagodicama i usnama. Posebnost Fillerina 12HA je u tome što omogućava velikim količinama hijaluronske kiseline da se brzo apsorbuje u dubinske slojeve kože potpuno neinvazivno.

Kolagen i elastin su dva proteina, osnovne komponente ekstracelularnog matriksa dermisa, koji grade trodimenzionalni okvir odgovoran za čvrstinu i elastičnost kože. Nakon lokalne primene proizvoda koji sadrže kolagen i elastin različite molekulske mase, kao što je Fillerina 12HA, dolazi do efekta učvršćivanja i poboljšanja elastičnosti kože.

Kako Fillerina 12HA prevazilazi efekte standardnih kozmetičkih proizvoda koji sadrže hijaluronsku kiselinu?

Kožna barijera je slabo permeabilna, a da bi se molekuli kompleksa Fillerina apsorbovali unutar kože, istraživači kompanije Labo su razvili specijalnu transdermalnu tehnologiju koja se zasniva upravo na veoma niskoj molekulskoj masi aktivnih supstanci, što garantuje prodiranje i efekte u najdubljim slojeva kože.

Labo je dokazao da sposobnost penetracije zavisi isključivo od veličine molekula – što je molekul manji, to je veća količina koja može prodirati u dublje slojeve kože. Na ovaj način Fillerina prevazilazi uobičajene kozmetičke proizvode koji sadrže hijaluronsku kiselinu. Umesto tvrdnje o generalno dobroj hidrataciji površinskih slojeva kože, Fillerina pruža dubinsku hidrataciju svih slojeva.

Pozitivni efekti:

  • smanjenje dubine bora
  • smanjenje volumena bora
  • lifting efekat
  • povećanje volumena jagodica
  • povećanje volumena usana
  • Obnavljanje strukture kože: kolagenih i elastičnih vlakana i ekstracelularnog matriksa

PROIZVOD

Razlikuje se od bilo kog kozmetičkog proizvoda

Samostalna primena u kućnim uslovima pomoću specijalnog aplikatora u intervalu od 14  dana

Jedinstven protokol aplikacije

Prilagođena potrebama shodno stanju kože lica – tri različita stepena Fillerina 12 HA, sa različitim koncentracijama molekula HA, kolagena i elastina